Hvad skal jeg anskaffe mig før fødslen?

 

Hvad skal jeg anskaffe mig før fødslen

At blive forældre er den største oplevelse man nogensinde får i livet. Mens man venter på at høre den første barnegråd gør man sig selvfølgelig nogle indkøb, så hjemmet står klar til at modtage barnet. Det kan dog være vanskeligt at forestille sig, hvad en nyfødt helt præcis kræver. Derfor har vi lavet en lille guide, som måske kan hjælpe. Det meste giver dog næsten sig selv, men brug det gerne som inspiration.

 

Babytøj

Inden du køber babytøj bør du sikre dig at tøjet tåler mange maskinvaske. Du bør også købe tøj som er lavet af 100% bomuld. Du skal købe sparkedragt – gerne en god håndfuld. Disse er essentielle i barnets første tid. Andet fornuftigt tøj at købe til babyen er sokker, huer eller hætter, vanter, veste og cardigans. Det er en fordel hvis tøjet kan åbnes helt op med knapper, da det letter af- og påklædningen – især hvis der skulle komme et hurtigt bleskift i vejen ude i byen.
To be continued….