Hvad er en Babynest?

En babynest er som navnet antyder udformet som en lille rede til babyen. Babyen har tilbragt 9 måneder i sin mors mave, hvor pladsen er trang, derfor er det en stor omvæltning for barnet, at komme ud og skulle til at sove udenfor sine vante trygge rammer. Babynesten er udformet, så den støtter og holder barnet stabilt – og giver babyen en følelse af at blive holdt om. Dette medvirker til et roligere barn og en bedre søvn.

Et roligere barn

Når man bliver forældre ændres dagligdagen (og natten) radikalt, og en ting som forældre altid efterspørger er mere ro, og mere tid til sig selv. En babynest kan hjælpe en smule på dette. Det gode ved babynesten er, at man med lidt sund fornuft, kan stille den fra sig næsten overalt. Det giver en mere fleksibel hverdag for mor og far.

Der er mange gode grunde til at anskaffe sig en babynest. Udover barnets tryghed er den lille kurv til babyen også utrolig praktisk. Den kan bruges mange steder. Mange forældre har deres baby til at sove i babynest af ovenstående årsager. Man kan placere barnet i forældrenes seng eller sætte den lille babyrede i tremmesengen – og mange andre steder. Barnet kender sengen, og derfor føler den sig tryg uanset hvor man stiller babyen til at sove. Når barnet engang er blevet så stort, at det skal sove i egen seng, så kan babynesten med fordel bruges i en overgangsperiode ved at stille den i barnets nye seng, og lade barnet vænne sig til sengen i sine vante, trygge omgivelser.

Under transport er den ligeledes særdeles anvendelig, og den passer i de fleste barnevogne.

Du kan blandt andet finde babynesten på billedet herunder fra MamaMilla i vores varekatalog.

Se Kidoos store udvalg af babynest her.

babynest til baby

Hvorfor en babynest? – Fordi den er praktisk og rigtig god for babyen!